Kategorier
Okategoriserade

Takläggare i Stockholm inspekterar och åtgärdar

En firma med takläggare har många strängar på sin lyra. Takläggare i Stockholm kan förutom att montera flera typer av tak även tvätta och måla ditt tak.

Vid frukostbordet säger din fru något som får dig att nästan sätta morgonkaffet i halsen. “Hörde du braket från taket i natt när det blåste?”. Det gjorde du inte eftersom du sov gott utan att skänka vädrets makter något intresse. “Jag får väl gå ut och se vad som kan ha hänt men klättra upp på taket gör jag inte”, svarar du.

Din okulära besiktning från markplan gör dig inte glad. En lång plåt på en vindskiva har lossnat och fladdrar betänkligt i vinden. Dessutom hittar du flera tegelpannor som ligger i trädgården. Det finns klara indikationer på att taket mår dåligt.

Takläggare i Stockholm lägger plåttak

När du kommit in i stugvärmen igen meddelar du din fru att det är dags att anlita en takläggare i Stockholm. Ett första naturligt steg är att takläggaren inspekterar takets status och därefter kommer med konkreta förslag till åtgärder. Takläggaren berättar som väntat att takets skick inte är det bästa. “Måste vi lägga om alla tegelpannor?”, frågar du.

Takläggaren kommer med en ny idé och tycker att ni ska fundera på att byta tegelpannorna mot ett plåttak. Ett modernt plåttak läggs med dolda skruvar och tillsammans med nya plåtar på vindskivorna får huset ett nytt helhetsintryck. Visst kostar ett plåttak mer än ett tegeltak men ett plåttak blir underhållsfritt och håller under lång tid.