Om oss

Välkommen till en sida som ska ge dig all kunskap du behöver för att ta ett projekt hela världen från start till mål. Vi som skriver är vana byggare som vigt våra liv åt hantverk i all dess former. Vi vet hur man ska bygga, vad man ska tänka på och vad man ska undvika. Oavsett om det handlar om en enkel renovering i hallen eller om att bygga om ett helt badrum: vi ska ge dig det du behöver.

Vi kommer även att visa dig var bromsen sitter. Många gasar på utan att riktigt tänka sig för. Det leder till ökade kostnader, osäkra lösningar och till projekt som, på sin höjd, är att anse som halvklara. När ska du ta professionell hjälp och när tjänar du på att låta exempelvis en snickare sköta jobbet? Vi ska lära dig att hitta den balansen.

Att renovera är något som kräver fullständig hängivelse. Tyvärr ser man ofta att många har lätt att komma igång, men svårare att sätta pricken över i:et. Här kommer vi att hjälpa dig att slutföra projektet och vi ska visa dig hur du kan hitta motivation även när det känns lite tyngre. Välkommen!